Camere pentru copii

Lumea cercetaşilor

Fiecărui copil îi place să descopere mediul înconjurător, să aibă o pasiune, să aibă un loc magic doar al lui. Așa că ce-ar fi dacă i-ai pregăti un tărâm de explorat chiar la el în cameră?

afla mai multe

Să învăţăm despre culori

Culoarea este un element important în viaţa copilului tău, în sporirea eficienţei învăţării şi în dezvoltarea creativităţii, memoriei, imaginaţiei şi inteligenţei.

afla mai multe

Limbajul culorilor

De mici, copiii sunt fascinaţi de culori şi mai ales de combinarea acestora. Multitudinea de tonuri se regăseşte atât în jucăriile pe care le îndrăgesc, cât şi în desenele lor.

afla mai multe

Cine este Regele junglei?

Cum ar fi să poţi crea imaginea unei jungle animate în camera copiilor? Să aduci tot ceea ce văd în desene animate, în cărți de colorat, aproape de ei?

afla mai multe

Colorăm în familie

Culoarea este o parte foarte importantă a copilăriei. Copiii răspund diferit la paleta de culori, tocmai de aceea e bine să ştii cum să o foloseşti pentru dezvoltarea lor cât mai armonioasă.

afla mai multe

O cameră într-un dovleac

Inspiraţi din basme şi poveşti, copiii vor să trăiască magia cărţilor şi în camerele lor. Recreează în jurul lor universul poveştii preferate, folosind culorile potrivite, jucăriile dorite şi mobilă cât mai colorată. Cum ar fi să îi inspiri copilului povestea Cenușăresei? O lumea ca-n povești unde totul se poate transforma prin magie. Selecteaza elementele emblematice din poveste și adu-le pe pereții celor mici.

afla mai multe

Încurajarea creativităţii

Unul dintre cele mai importante aspecte ale educării copiilor este să-i ajutăm să-şi folosească abilităţile creative. Educaţia prin artă îi ajută să se înţeleagă pe ei înşişi mai bine şi ajută la formarea unei personalităţi echilibrate.

afla mai multe

Cum decorezi camera pentru o tânără domnişoară?

Indiferent de vârstă, copiii se simt cel mai bine în camere foarte colorate şi luminoase. Locuri care le pun imaginația la contribuție și mintea la joacă. În fiecare zi ei vor să descopere lucruri noi în camerele lor, iar noi credem că te putem ajuta cu asta.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe