Camere pentru copii

Semnificaţia şi efectul culorilor pentru copii

Culorile tari, combinaţiile puternice îi atrag şi fascinează pe cei mici. Dar ce faci atunci când copilul tău te roagă să-i vopseşti camera în culoarea lui preferată, dar nu tocmai potrivită pentru decorarea pereţilor? Iată câteva alternative jucăuşe pe care i le poţi propune.

afla mai multe

Lumea cercetaşilor

Fiecărui copil îi place să descopere mediul înconjurător, să studieze diverse insecte sau să-şi construiască locuri secrete prin grădina blocului sau a casei.

afla mai multe

Să învăţăm despre culori

Culoarea este un element important în viaţa copilului tău, în sporirea eficienţei învăţării şi în dezvoltarea creativităţii, memoriei, imaginaţiei şi inteligenţei.

afla mai multe

Limbajul culorilor

De mici, copiii sunt fascinaţi de culori şi mai ales de combinarea acestora. Multitudinea de tonuri se regăseşte atât în jucăriile pe care le îndrăgesc, cât şi în desenele lor.

afla mai multe

Colorăm în familie

Culoarea este o parte foarte importantă a copilăriei. Copiii răspund diferit la paleta de culori, tocmai de aceea e bine să ştii cum să o foloseşti pentru dezvoltarea lor cât mai armonioasă.

afla mai multe

O cameră într-un dovleac

Inspiraţi din basme şi poveşti, copiii vor să trăiască magia cărţilor şi în camerele lor. Recreează în jurul lor universul poveştii preferate, folosind culorile potrivite, jucăriile dorite şi mobilă cât mai colorată.

afla mai multe

Încurajarea creativităţii

Unul dintre cele mai importante aspecte ale educării copiilor este să-i ajutăm să-şi folosească abilităţile creative. Educaţia prin artă îi ajută să se înţeleagă pe ei înşişi mai bine şi ajută la formarea unei personalităţi echilibrate.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe