<
>

Creează un mic paradis acvatic în camera copilului tău

Te-ai gândit vreodată cât de mult s-ar bucura copilul tău dacă ai aduce lumea subacvatică în camera lui?

Este una dintre cele mai atractive teme pe care le poți alege pentru o cameră de copil. Ea se potrivește atât unui băiețel (poți adăuga un submarin sau un cufăr cu o comoară furată de piraţi), cât şi unei fetițe (o sirenă sau steluţe de mare).

Pereţii pot fi punctul de pornire al decorării camerei: alege 1391A(95) pentru a sugera oceanul.
Albastrul este o culoare foarte potrivită pentru camera copilului, fiind cunoscută pentru efectul său relaxant şi de stimulare a creativităţii. Pe acest fond poţi aplica şabloane creative. Iată câteva sugestii: stele de mare, peşti, colac de salvare.

Pentru mobilă îţi propunem combinaţia alb cu albastru - o combinație ideală care poate recreea lumea marină. Perdelele albe vor aminti de pânzele umflate de vânt ale unei corăbii, iar steguleţele colorate vor înveseli camera. Câteva oglinzi rotunde îl vor face pe copilul tău să-şi imagineze că privește oceanul printr-un hublou.

Sfaturi şi idei:

• Folosește aşternuturi care să fie în armonie cu tema aleasă. Poţi cumpăra sau confecţiona perne simpatice de diverse forme. Pe tăblia patului poţi picta sau poţi lipi diverse obiecte tematice: scoici, ancoră, colac de salvare.
• Un element inedit de design care duce cu gandul la corăbiile piraților și care poate fi folosit şi ca spaţiu pentru depozitare este cufărul.
• Alte accesorii inspirate din lumea subacvatică: plasă de pescuit agăţată pe perete, un acvariu cu peşti, bănuţi comestibili din ciocolată ce duc cu gândul la comoara piraţilor, scoici și pietricele adunate împreună cu copilul tău în vacanțele petrecute la malul mării.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe