<
>

Cum decorezi camera pentru o tânără domnişoară?

Indiferent de vârstă, copiii se simt cel mai bine în camere foarte colorate şi luminoase. Locuri care le pun imaginația la contribuție și mintea la joacă. În fiecare zi ei vor să descopere lucruri noi în camerele lor, iar noi credem că te putem ajuta cu asta.

Să începem cu camera unei prințese.

Îţi propunem 1101R5A(95), o nuanţă deschisă de violet ce reflectă razele solare şi creează un spaţiu confortabil şi luminos. Mobilierul alb poate fi o alegere potrivită atunci când vrei să obţii o cameră primitoare şi relaxantă, în care copilul tău să se poată juca în lumina caldă şi naturală a soarelui. Pentru un plus de culoare, poţi să presari accente de roz, roşu sau violet. Fie că vorbim de aşternuturi sau de diverse obiecte decorative de efect, poţi înfrumuseţa un spaţiu fără prea mare efort. Violetul se poate combina foarte frumos cu 0461G4R(95) sau cu 1041R3A(95).

Sfaturi şi idei:

• Aşază pe pat multe perne colorate, de pluş sau dintr-un material simplu şi moale. Sunt plăcute pentru somnul de după-amiază şi personalizează orice încăpere.
• Adu în casă un colţ de natură - desenează pe pereţi contururi de păsări sau frunze, cu diferite forme, mărimi şi culori.
• Lasă lumina să intre în cameră filtrată prin perdele colorate, cu motive florale sau geometrice.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe