<
>

O cameră într-un dovleac

Inspiraţi din basme şi poveşti, copiii vor să trăiască magia cărţilor şi în camerele lor. Recreează în jurul lor universul poveştii preferate, folosind culorile potrivite, jucăriile dorite şi mobilă cât mai colorată. Cum ar fi să îi inspiri copilului povestea Cenușăresei? O lumea ca-n povești unde totul se poate transforma prin magie. Selecteaza elementele emblematice din poveste și adu-le pe pereții celor mici.

Alege să decorezi pereţii cu un 0461G4R(95) pentru a-i da copilului tău senzaţia că locuieşte într-un spaţiu fermecat, ca în basme. Dă-i impresia că se află într-o minunată caleaşcă de dovleac.

Desenează ferestre camerei şi aplică apoi pe marginile peretului nişte şoricei veseli ce vor deveni în cel mai scurt timp camarazii lui de joacă pe tărâmul viselor. Pentru un plus de autenticitate îți propunem să alegi cel puţin un obiect de mobilier în ton cu nuanţa pereţilor, fie că e masuţa de lucru sau scaunul.

Sfaturi şi idei:

• Poţi aplica şi alte personaje care nu trebuie neapărat să fie legate de povestea tematică a camerei. Atât timp cât copilul tău se simte bine încojurat de ele, totul este permis.
• Alege câteva din picturile micului tău artist și pune-le pe perete în rame colorate într-un portocaliu mai intens. Astfel, copilul se va simți direct implicat în povestea ce se desfășoară în camera lui.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe