Adu culoarea în casa ta!

Ești o persoană creativă și ai o mulțime de planuri îndrăznețe privind redecorarea locuinței? Ți-ai dori ca nuanțele vieții tale să se regăsească și în casa ta?

Colectia de coloranți superconcentrați de la savana a fost special creată pentru tine, pentru a te ajuta să îți pui singură ideile în practică!

Intense și rezistente în timp, cele peste 20 de nuanțe savana îți vor pune creativitatea la treabă și te vor ajuta să creezi ambiente originale de la cameră la cameră. Fie că simți nevoia de o schimbare, de a evidenția anumite forme și obiecte decorative sau vrei doar să corectezi anumite defecte ale suprafeței peretelui, te provocăm să îți lași imaginația la joacă!

Trebuie doar să urmezi cei câțiva pași simpli de mai jos și vei avea satisfacția că schimbarea ți se va datora în totalitate ție!

• Alege culoarea dorită cu ajutorul cartelei de culori savana.
• Toarnă colorantul superconcentrat peste vopseaua superlavabilă de la savana, amestecă bine și diluează produsul final pentru aplicare.
• Testează vopseaua rezultată pe o suprafață mică, urmând să evaluezi culoarea după uscare.

Dacă nu ai ajuns la nuanța dorită, mai adaugă din tubul de colorant savana, amestecă și testează din nou. Repetă operațiunea până ajungi la culoarea dorită. Aplică vopseaua proaspăt colorată după ce ai pregătit peretele cu amorsa savana pentru pereți.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe