Combinatii de culori

Peisaj

Dacă ar fi să ne gândim la ceva impus de succes curentul impresionist atunci putem afirma cu certitudine că este vorba despre jocul de lumini. Acesta poate oferi încăperilor atât un plus de spațialitate, cât și o atmosferă plăcută, relaxantă și intimă.

afla mai multe

Accesoriu

Combinația cromatică “Accesoriu” îți propune un look îndrăzneț pentru locuința ta. Prin îmbinarea nuanțelor galben ocru (0253G1R(90)), albastru deschis (131539A(70)) și bej (0923R1A (90)) se obține o ambianță veselă, plină de vigoare, care te va încărca cu energie.

afla mai multe

Frescă

Combinația sub denumirea “Frescă” folosește ca dominantă culoarea gri-alb (1143R7A(90)).  Acestei nuanțe îi sunt asociate culorile crem (0494G5R(80)) și albastru-ardezie (1175RA(70)), care dau un plus de eleganță spațiului.

afla mai multe

Rafinat

Ce culori calde! Combinația cromatică “Rafinat” te ajută să obții un interior modern, extrem de versatil.  Curentul Art Nouveau oferă locuinței tale un aspect reconfortant prin introducerea unor piese de decor inspirate din natură. Vitraliile, candelabrele din fier, abajururile din sticlă sau hârtie redau prin linii curbe diverse forme organice specifice acestui stil.

afla mai multe

Fantezie

Acest stil este unul dintre cele mai vii. Nuanțele alese în combinația cu titlul sugestiv "Fantezie” contribuie la crearea unui design special, modern și în același timp confortabil și relaxant. Albul crem (0042G(90)), denumit și culoarea untului, conferă o senzație de căldură, de ambient primitor și luminos.

afla mai multe

Delicat

Paleta cromatică folosită în combinația „Delicat” ne duce cu gândul la ceva ce feminin, de prețuit. Ea are dominantă culoarea roz-beige (0792G9R(90)), împreună cu 2 nuanțe mai vii: un roz puternic (0911R(90)) și roșu-violet (0915R(70)).

afla mai multe

Reverie

Vrei să ajungi acasă și să visezi cu ochii deschiși la cele mai mărețe planuri? Vrei ca acasă să te încarci de energie pozitivă, să scapi de stresul acumulat după o zi de muncă? Atunci te sfătuim să citești în continuare pentru că stilul descris în acest articol este unul dintre cele mai potrivite pentru cei care vor să-și transforme căminul într-o oază de liniște.

afla mai multe

Crud

Îți propunem în acest articol o combinație cromatică potrivită pentru zona de servire a mesei, living sau bucătărie. "Crud" este o alăturare de nuanțe proaspete și naturale, care te transpun într-un cadru relaxat, reconfortant, unul perfect pentru mese în familie. Imaginează-ți o seară cu cei dragi, plină cu povești strânse de-a lungul zilei.

afla mai multe

Monden

Dacă îți dorești să creezi un ambient plăcut în spațiul privat al dormitorului, folosește nuanța predominantă din combinația Monden: gri deschis (0284G2R(80)), combinată cu o nuanță de mov puternic (1122R5A(80)). Culorile alese vor da senzația de spațiu larg, de rafinament și intimitate.

afla mai multe

Vivace

Dă viață și culoare livingului tău prin folosirea îndrăzneață a culorii primare galben (0255G1R(90)) în tonuri stridente și distincte. Adaugă un mobilier în același stil cromatic și vei avea o cameră de zi veselă și revigorantă.

afla mai multe

Clasic

Te-ai gândit să adopți un stil nou pentru căminul tău? Vrei ca atunci când vii acasă acesta să îți ofere o altă stare de spirit decât cea pe care ți-o oferă acum? În acest articol îți propunem un stil care uimește prin eleganță și simplitate. Pentru a crea un astfel de interior îți recomandăm să folosești combinația de culori denumită 'Clasic'.

 

afla mai multe

Răsărit

Combinaţia de culori “Răsărit“ din paleta cromatică a stilului Impresionist este una solară, deoarece galbenul umple ambientul de viaţă şi căldură. Pereţii vopsiți în nuanţe vii de galben (0191G(95)) sau tonuri de gri-beige (0223G1R (85)) oferă spaţiului ales, fie că este cameră de zi sau sufragerie, o notă elegantă şi discretă.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe