<
>

Accent

Ideea de la care pleacă această combinație, cu nume sugestiv - "Accent", este de a crea un contrast subtil, prin folosirea cadrelor de atmosferă prețioasă, combinate cu un design de calitate.

Interiorul pe care dorești să îl amenajezi într-un stil de inspirație art nouveau poate aduce în prim plan culorile pământului, pornind de la nuanțe de crem deschis-vanilie (0632G7R(95)) până la bej (0375G3R(70)) și brun (0345G2R(20)). Parcă te ajută să intri ușor într-o stare de relaxare.
Pereții decorați în nuanțe calde și luminoase, împreună cu lămpile care dau o lumină subtilă creează o atmosferă optimistă și relaxantă.

Această combinație de culori trebuie să fie însoțită de elemente clasice, romantice și inedite. Poți alege de exemplu mobilierul din lemn.Lemnul folosit pentru mobilier trebuie să fie de esența tare și închisă (nuc, cireș sau mahon) și este folosit în combinație cu textile catifelate, în tonuri deschise de maro-bej.

Decorațiunile, prin prezența ghivecelor cu flori, a lampadarelor și a oglinzilor mari, creează senzația de spațialitate, astfel încât ambientul creat nu sufocă atmosferă interioară a încăperii.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe