<
>

Delicat

Paleta cromatică folosită în combinația „Delicat” ne duce cu gândul la ceva ce feminin, de prețuit. Ea are dominantă culoarea roz-beige (0792G9R(90)), împreună cu 2 nuanțe mai vii: un roz puternic (0911R(90)) și roșu-violet (0915R(70)).

Art Nouveau este un stil artistic ce îmbină diferite elemente elegante și obiecte în linii curbe, cu dimensiuni diferite. Mobilierul pe care îl alegi trebuie să respecte una dintre regulile de bază ale acestui curent.


Optează pentru corpuri de iluminat mari, cu forme sferice sau cilindrice, cu abajururi din textil sau hârtie pictată. Mobilierul poate fi unul compus din vitralii colorate sau vitrine din sticlă serigrafiată cu diferite imagini sugestive. Finisajul ar trebui să fie deschis la culoare, ușor patinat.


În cazul pardoselii, poți alege o mochetă crem sau maro sau chiar mai multe covoare de mici dimensiuni, în același ton.


Aceste nuanțe sunt potrivite pentru dormitoarele de copii sau pentru camerele de joacă, deoarece transmit bună-dispoziție și îmbie la activități plăcute. Dacă totul este atent asortat și bine coordonat, vei avea un interior armonios, echilibrat din punct de vedere cromatic.Credem că această combinație de culori se potrivește perfect și unui dormitor proaspăt renovat al unor colege de apartament.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe