<
>

Elegant

Combinația dintre albastru închis cu tente gri (2093R7A(20)) și violet (1055R3A(60)) ilustrată în paleta cromatică Elegant, este deja clasică și va rămâne, întotdeauna, la mare căutare. Această combinație primește un plus de stil și eleganță prin adăugarea în mix a unei nuanțe de roz-gri pal

Este plăcut să te afunzi într-un living sau spațiu de relaxare cu canapele mari și fotolii comode, având imprimeuri subtile în aceeași gamă de culori.

Culoarea destinată pereților este cea de roz-gri pal (0791G9R(91)), nuanță caldă și luminoasă ce poate fi ușor asortată cu game neutre închise, tonuri puternice care conferă spațiului un aer modern cu influențe din stilul art nouveau.

Combinațiile îndrăznețe de albastru închis cu zone metalice la mobilier și printuri cu dungi dau senzația unei camere cu o înălțime mai mare, cu condiția ca acestea să fie plasate pe vertical. Candelabrele și lustrele impresionează prin designul unic și constituie adevărate opere de artă. Ele nu sunt obligatorii, dar accentuează și mai mult stilul adoptat. Cu toate acestea noi încurajăm să adaugi și o personală când vorbim despre decorațiuni.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe