<
>

Fantezie

culorile acestei combinatii

0042G(90)

Acest stil este unul dintre cele mai vii. Nuanțele alese în combinația cu titlul sugestiv "Fantezie” contribuie la crearea unui design special, modern și în același timp confortabil și relaxant. Albul crem (0042G(90)), denumit și culoarea untului, conferă o senzație de căldură, de ambient primitor și luminos.

De ce să alegi acest stil? Este plăcut să te trezești dimineața într-un decor odihnitor, ce îmbină nuanțe de roz-pal (0821G9R(95)) cu accente mai închise de verde turcoaz (1565ASV(60)).  Această nuanță puternică poate fi prezentă doar pe un perete de interes din spațiul dorit pentru amenajare, deoarece scoate în evidență într-un mod particular piesele de mobilier deschise la culoare. Completează acest ambient cu un mobilier simplu din fag, stejar sau chiar lemn vopsit în nuanțe deschise de crem sau alb.

Pentru a obține un decor cu note personale, vesele și optimiste, adaugă draperii și alte textile în dungi sau cu imprimeuri florale. Culorile, texturile pot fi felurite, așa că poți da frâu liber imaginației pentru a alcătui compoziții armonioase. Pentru decoararea spațiului, îți recomandăm să amplasezi vaze colorate cu flori pe măsuța din living sau din dining.

Noi credem că acest stil este o terapie de culori pentru orice sentiment negativ acumulat de-a lungul zilei. Dacă și tu vei fi unul dintre cei care îl vor alege, sperăm să împărtășești cu noi pozele proiectului final!

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe