<
>

Modern

Înainte de a vorbi mai multe despre stilul modern art-nouveau, am vrea să-ți întărim convingerea că decorațiunile pot schimba cu totul o cameră. Culorile pereților sunt importante, dar nu trebuie să uităm că ele sunt puse și mai mult în valoare prin lucruri mici în nuanțe complementare.

Paleta cromatică a acestui stil este dominată de nuanțe de bej (0933R1A(85)), violet (1133R5A(50)), purpuriu sau lila (112R5A(90)). Aceste culori aduc o notă de prospețime și romantism spațiului de locuit. Ritmul alert în care trăim ne face să ne dorim un spațiu privat, de relaxare, iar prin îmbinarea atentă a culorilor și frumusețea jocurilor de lumini se poate obține o astfel de atmosferă. Mai mult, violetul și accentele de culoare intense, poziționate într-un spațiu neutru din punct de vedere coloristic, se avantajează reciproc.

Obiectele de decor îmbogățesc vizual și funcțional design-ul unui spațiu, dând viață unui concept art nouveau, indiferent dacă e vorba de alegerea unui mobilier minimalist, clasic sau rafinat.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe