<
>

Original

Combinația de culori descrisă în acest articol te duce cu gândul la peisaje mediteraneene și inspiră calm și relaxare. Această combinație este dominată de nuanța bej deschis (0202G1R(95)), cu accente de albastru azur (1411A(90)) și maro deschis (0691G7R(50)).

Locuința ar trebui să fie un spațiu dedicat liniștii și armoniei, prin urmare această combinație de culori este potrivită pentru camera în care petreci mult timp sau în care te retragi pentru a-ți reîncărca bateriile: dormitor sau living.

Albastrul calmează respirația și predispune la meditație deoarece este perceput ca fiind o culoare senină. În combinație cu bej deschis sigur te va duce cu gândul la o casă de vacanță răcoroasă, de pe malul mării. Îl poți folosi în cantități mici, pe anumite suprafețe verticale, dar și ca accent de culoare, mai ales în cazul textilelor.

Bejul este recomandat pentru suprafețele mari sau pentru un fundal neutru. Este o culoare caldă, care se asociază cu nuanțe tari și care are rolul de echilibra ambientul.
Pentru piesele de mobilier îți propunem obiecte din lemn de cireș sau teak, pe care le poți asocia cu draperii și lămpi în culori precum alb, gri sau bleumarin.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe