<
>

Poem

culorile acestei combinatii

0053G(55)

Stilul Art Nouveau este unul aparte, iar cei care îl adoptă îl aplică în arhitectura casei, dar îl corelează și cu dorințele și pasiunile lor. Acest stil este unul care vorbește foarte mult despre personlitatea celui care are casa. În acest articol îți vom spune cum îl poți avea și tu pornind de la combinațiile potrivite de culori.

Griul (0053G(55)) și bejul (0232G1R(90)) sunt culori asociate adesea cu elemente ale naturii: argila, piatra și lemnul. Combinația de culori "Poem" poate fi folosită ca fundal într-o cameră, în asociere cu piese de artizanat și mobilier. Verdele închis (1923V5G(50)) va da un plus de prestanță și va echilibra spațiul amenajat.

Combinația elegantă și inedită "Poem" propune îmbinarea designului contemporan cu cel clasic. Tavanul vopsit cu o nuanță deschisă contrastează cu pereții încăperii la care s-a folosit o nuanță naturală și discretă.

Corpurile de iluminat oferă o lumină primitoare și caldă, care te îmbie să îți petreci timpul într-un living comod și original. La amenajarea dormitorului trebuie luată în considerare culoarea folosită pe peretele din spatele piesei principale de mobilier pentru a influența vizual spațiul.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe