<
>

Rafinat

Ce culori calde! Combinația cromatică “Rafinat” te ajută să obții un interior modern, extrem de versatil.  Curentul Art Nouveau oferă locuinței tale un aspect reconfortant prin introducerea unor piese de decor inspirate din natură. Vitraliile, candelabrele din fier, abajururile din sticlă sau hârtie redau prin linii curbe diverse forme organice specifice acestui stil.

Culoarea cea mai rece din această combinație, griul oțel (0114A5V(80)),  nu se demodează niciodată, având totodată și capacitatea de a scoate în evidență restul culorilor: rozul-crem (0653G7R(85)) și verdele-salvie (1825V3G(70)).  Această combinație este o alegere inspirată pentru obținerea unui living elegant, dar plin de viață, care va atrage cu siguranță atenția invitaților tăi.

Curentul Art Nouveau presupune un decor simplu, dar proaspăt, aerisit. Niște scaune cu linii ondulate și o canapea cu tapițerie din catifea sau stofă în culori puternice, draperii sau covoare cu motive florale, o lampă-umbrelă puternic stilizată sau niște sfeșnice cu lumânări colorate ar putea reda întocmai rafinamentul lipsit de excese al acestui stil.
Trebuie să îți mărturisim că este una dintre combinațile noastre preferate.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe