<
>

Reverie

Vrei să ajungi acasă și să visezi cu ochii deschiși la cele mai mărețe planuri? Vrei ca acasă să te încarci de energie pozitivă, să scapi de stresul acumulat după o zi de muncă? Atunci te sfătuim să citești în continuare pentru că stilul descris în acest articol este unul dintre cele mai potrivite pentru cei care vor să-și transforme căminul într-o oază de liniște.

Nuanța intensă de albastru-marin (1415A(60)) din combinația „Reverie” este în general folosită ca accent de culoare în amenajările bazate pe tonuri neutre sau decoruri clasice, unde predomină griul (0341G2R(70)) sau nuanțe foarte deschise de crem (0351G3R(92)).

Dacă alegi cu grijă elementele de decor, interiorul creat va fi unul de impact, cu note mediteraneene ce dau un suflu proaspăt și o atmosferă de reverie.

În zona de living optează pentru nuanțele de gri – alb în cazul pereților. Pardoseala poate fi din lemn masiv și lucios, iar piesele de mobilier pot avea tonuri de alb. Adaugă o canapea confortabilă, din textil deschis la culoare, cu pernuțe albastre, turcoaz sau verzi. De asemenea, poți completa ambientul cu o măsuță din sticlă sau lemn, cu finisaje luciose, pe care să așezi mici decorațiuni în tonuri vibrante.

Ferestrele înalte contribuie la crearea unei atmosfere aerisite și luminoase, în care lumina naturală are un rol major. Ferestrele pot fi elegant încadrate de perdele albe sau gri, în combinație cu draperii albastre simple sau cu un imprimeu floral în mai multe nuanțe de albastru.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe