<
>

Sonor

Combinația cromatică Sonor se potrivește cel mai bine cu un design modern şi cât mai confortabil, în linii sobre şi cu jocuri de lumini calde pentru a se asorta cât mai bine culorilor propuse pentru decorarea pereţilor. Conceptul amenajării propune un decor plin de mister şi rafinament, dar se poate opta, de asemenea, pentru alegerea disparată a obiectelor, din colecţii diferite.

Stilul face parte din curentul Art Nouveau ce susține că finisarea pereţilor şi a tavanului se face simplu, cu o vopsea de culoare crem deschis (0211G1R(91)), prin îmbinarea subtilă a culorilor.

Se creează astfel un balans cromatic evitându-se senzaţia unei atmosfere reci. În cazul combinaţiei de culori Sonor, aceast lucru se face prin alegerea ocrului (0331G2R(95)) şi a maroului pământiu (0344G2R(40)).

Mobilierul, în cazul combinaţiei de culori Sonor, trebuie să mențină aceeași linie sobră.
Materialele dominante sunt lemnul masiv, uşor antichizat şi textilele simple, pe tonuri de bej şi gri. Se obţine, în acest fel, un decor cald şi primitor, care poate fi completat cu uşurinţă de câteva decoraţiuni, expresive şi de efect. Şi, pentru că vorbim despre Art Nouveau, este indicat să se folosească mai puţine obiecte decorative, acestea fiind doar accente ce alungă monotonia.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe