<
>

Accesoriu

Combinația cromatică “Accesoriu” îți propune un look îndrăzneț pentru locuința ta. Prin îmbinarea nuanțelor galben ocru (0253G1R(90)), albastru deschis (131539A(70)) și bej (0923R1A (90)) se obține o ambianță veselă, plină de vigoare, care te va încărca cu energie.

Paleta “Accesoriu” reușește să scoată din anonimat orice încăpere datorită expresivității culorilor folosite. Galbenul-ocru, o nuanță caldă, care încurajează gândirea pozitivă și creativă, în contrast cu nuanța rece de albastru, care favorizează concentrarea și liniștea interioară, conferă spațiului un efect exotic și modern.
Datorită îmbinării pline de vigoare, mix-ul de culori galben-albastru-bej poate fi folosit în orice încăpere, exprimând fidel scopul pentru care a fost creat spațiul respectiv: relaxare, distracție, studiu, intimitate. Ocrul, culoarea cea mai intensă a acestei combinații, reflectă puternic lumina, creând astfel o atmosferă generală extrem de primitoare și veselă.

Design-ul modern și minimalist promite un spațiu neîncărcat, plin de culoare și personalitate. Optează pentru decorațiuni simple și funcționale: un  mobilier cu corpuri suspendate și o măsuță de cafea din lemn sau sticlă, obiecte de artizanat din bambus sau ceramică, ghivece cu flori, tablouri cu figuri geometrice redate în culori puternice, lampadare cu abajururi metalice sau textile, canapele joase, în stil englezesc, cu pernuțe decorative.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe