<
>

Antic

Anticul nu trebuie să te ducă cu gândul la plictisitor. Nici măcar la clasic. După câte poți vedea și în pozele noastre, camerele au mai mult aerul unei vacanțe în Spania, într-o casă unde domină voia bună și optimismul. 

Tonul de culoare predominant din combinația de culori „Antic” este nuanța crem-rose (0862R(95)) care, alături de alte două tonuri – somon (0813G9R(90)) și maro închis (0854G9R(40)) inspiră căldură, ospitalitate, sinceritate, siguranță și maturitate.

Se spune că pigmentul crem-rose este culoarea care influențează în bine concentrarea și dezvoltarea intelectuală, fiind cea mai potrivită culoare pentru spațiile de lucru.

Suprafața cea mai întinsă a camerei ar trebui să fie ocupată de această nuanță, pentru a crea un contrast puternic cu celelalte două culori ale combinației și cu elementele de decor. Culoarea crem-rose mărește spațiile și subliniază formele obiectelor pentru care e folosită ca fundal.

Datorită stărilor pozitive pe care le transmite, această combinație e potrivită pentru mai multe spații ale casei tale, fie că este vorba de zona de living, camera de zi, biroul sau chiar camera copiilor. O măsuță cu linii drepte, câteva tablouri în culori puternice sau câteva lămpi minimaliste vor da și mai multă vigoare spațiului creat.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe