<
>

Vivace

Dă viață și culoare livingului tău prin folosirea îndrăzneață a culorii primare galben (0255G1R(90)) în tonuri stridente și distincte. Adaugă un mobilier în același stil cromatic și vei avea o cameră de zi veselă și revigorantă.

Fiind vorba de o cameră destinată odihnei și refacerii, combinația verde (1755V1G(60)) – crem-kaki (0433G4R(90)) reprezintă o alegere inspirată, pe care o poți relua la nivelul țesăturilor și obiectelor de decor.

Lumina joacă și ea un rol esențial în amenajare, fiind pusă în valoare de corpuri de iluminat bine alese, dintr-o paletă cromatică vastă. Astfel, pentru mai mult farmec, poți așeza niște lampadare arcuite peste canapea și peste fotoliile pe care obișnuiești să te relaxezi în timpul tău liber. Finisajele metalice cu accente de culoare avangardiste individualizează și mai mult spațiul și transmit emoții puternice. 

Folosește aceste tonuri vibrante și lasă buna-dispoziție să îți pătrundă în casă! Utilizate pe suprafețe bine alese, pot servi drept fundal pentru o serie de piese de mobilier relaxante din zona de zi. Un ambient cu elemente confortabile denotă eleganță și poftă de viață, fără să pară încărcat. Alege cu atenție nuanțele covoarelor, draperiei și perdelei, astfel încât să fie asortate cu pernele decorative și cu celelalte piese dorite pentru amenajare.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe