<
>

Apus

Imaginează-ți o cameră luminoasă. O cafea și o rază de soare care intră în casa ta într-o zi liniștită de weekend. O astfel de stare implică acest stil. Cremul pastelat (0161G(95)) şi maro-ul deschis (0384G3R(80)) sunt deseori folosite în designul de interior, în combinaţii de tonuri din aceeaşi gamă cromatică.

Astfel, pentru a crea un decor primitor poți alege un mobilier de lemn în nuanțe închise: brun roșcat, cireş sau stejar. Tehnica impresionismului aduce la un loc nuanţele pământii cu accente din acelaşi spectru. Prin decorarea pereţilor cu tablouri  încadrate  de rame masive în tonuri închise vei pune în lumină culorile calde din jurul tău.

Un dormitor decorat în nuanțele apusului îți va da o stare de confort şi relaxare, mai ales dacă adaugi ambianței și o sursă de lumină caldă. Un lampadar sau două veioze așezate pe noptiere, ce îşi profilează umbrele pe peretele de interes, scot în evidență nuanța odihnitoare de maro roșcat (0684G7R(80)).

Pentru amenajarea camerei de zi ar trebui să alegi perdele și draperii  din catifea, din aceeași gamă cromatică cu restul ambientului.  În cazul decorațiunilor, te sfătuim să optezi pentru culori complementare pentru a oferi echilibru interiorului.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe