<
>

Armonie

"Armonie" își trage inspirația din curentul impresionist și propune o combinație minunată între cromatica pastelată a pereților, gri-bleu (1812V3G(90)), nuanța de ocru (0304G2R(80)) și notele glamour oferite de materialele tapițeriilor folosite în living, sufragerie și dormitor. Ne bucurăm să-ți recomandăm acest stil care este potrivit fiecărei camere din casa ta. Chiar și mai multor tipuri de personalități.

Accentele puternice nu pot să lipsească dintr-un interior armonios. Albastrul-turcoaz (1474A1V(70)) poate fi culoarea unora dintre obiectele de decor: pernuțe, lampadare, vaze cu flori sau lumânări parfumate. Toate acestea conturează un spațiu plăcut, luminos și primitor care te îmbie la relaxare.

În ceea ce privește zona dormitorului, se poate folosi lemnul masiv, fie la cadrul patului, fie la tăblia acestuia, vopsit în nuanțe deschise de alb-bej sidefat și alb lucios. Renunță la culorilor terne și înlocuiește-le cu nuanțe calde care stimulează buna dispoziție.

Armonia elementelor ce susțin un design de interior elegant, alegerea culorilor complementare și a decorurilor accentuate, într-o singură nuanță, dau frumusețe și rafinament spațiului dorit.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe