<
>

Crud

Îți propunem în acest articol o combinație cromatică potrivită pentru zona de servire a mesei, living sau bucătărie. "Crud" este o alăturare de nuanțe proaspete și naturale, care te transpun într-un cadru relaxat, reconfortant, unul perfect pentru mese în familie. Imaginează-ți o seară cu cei dragi, plină cu povești strânse de-a lungul zilei.

Descoperă tonurile pe care le poți folosi pentru a recrea această atmosferă. Galben sunglow(0313G2R(90)) și mellow (2052V9G(90)) oferă ambientului o notă de intimitate familială. Acesta este motivul pentru care nuanțele sunt potrivite pentru tratarea suprafețelor verticale sau a pereților de compartimentare.

Dar dacă îți dorești să rupi monotonia cromatică a unei camere, poți alege niște decorațiuni și accesorii în tonuri ale acestor nuanțe.

Culoarea wenge (0562G5R(30)) este recomandată în cazul mobilierului și pardoselii din lemn masiv, fiind o nuanță intensă, ce poate crea contraste puternice cu celelalte elemente ale decorului. Pentru un plus de eleganță recomandăm folosirea accentelor de cupru, auriu și sticlă pentru corpuri de iluminat, vaze, boluri, cutii de depozitare, cuverturi sau pernuțe colorate.

Materialele și texturile ornamentelor și mobilierului pot influența stările pe care ți le inspiră locuința ta. Lemnul de stejar și arțar, țesăturile naturale, frumos brodate care îți îmbracă canapeaua preferată, coșulețele împletite și florile decorative te duc cu gândul la o frumoasă dimineață de vară în mijlocul naturii.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe