<
>

Marin

Colecția Marin își propune să dea farmec unei locuințe spațioase, luminoase, primitoare, într-un minunat stil clasic, cu ușoare accente moderne. Numele sigur te-a dus cu gândul unde trebuie, iar pozele noastre sigur te-au făcut să înțelegi din prima despre ce nuanțe și accesorii de design interior ai nevoie.

Marea i-a provocat pe mulți dintre pictorii impresioniști la alegerea unor nuanțe de culoare provenite direct din natură, de la un bleu foarte pal  (1221R8A (94)) până la albastrul închis și rece (1332R9A(80)). Cromatica aleasă pentru pereți creează un ambient armonios și o atmosferă prielnică pentru desfășurarea unor activități caracteristice zonelor de relaxare și visare.

Fiecare spațiu în parte, fie că este vorba despre un dormitor matrimonial sau de copii, trebuie gândit pentru a fi cât mai confortabil pe termen lung, mare și aerisit, cu canapele comode. În ceea ce privește alegerea decorului, acesta trebuie să fie unul simplu, inspirat din lumea apelor și să ofere o stare de bine, de relaxare totală.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe