<
>

Peisaj

Dacă ar fi să ne gândim la ceva impus de succes curentul impresionist atunci putem afirma cu certitudine că este vorba despre jocul de lumini. Acesta poate oferi încăperilor atât un plus de spațialitate, cât și o atmosferă plăcută, relaxantă și intimă.

Combinația de culori “Peisaj” reușește să transmită stări emoționale diferite, în funcție de scopul spațiului creat.
Culoarea maro-ciocolatiu (0262G1R(60)) exprimă încredere și stabilitate, fiind în special aleasă de către persoanele care caută acel sentiment de siguranță și armonie pe care ți le inspiră ideea de „acasă”.  Nuanțele deschise utilizate în această combinație - galbenul pal (01516(95)) și cel muștar (0182G(90)) lărgesc spațiul, transmițând totodată și o senzație de confort.

Pentru un plus de culoare, puteți decora încăperea și cu alte culori puternice, ca verdele-smarald, roșul-granat, violet-ametist sau portocaliu. Astfel camera va prinde viață și va deveni spațiul favorit al întregii familii.
Un set de canapele confortabile, o piesă de mobilier din lemn de nuc, dar și un mix de lustre, aplice sau veioze vor crea un interior echilibrat și primitor. De asemenea, pentru conturarea unui spațiu plin de energii pozitive, îți recomandăm să achiziționezi și plante de apartament, care vor da și mai multă prospețime încăperii.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe