<
>

Răsărit

Combinaţia de culori “Răsărit“ din paleta cromatică a stilului Impresionist este una solară, deoarece galbenul umple ambientul de viaţă şi căldură. Pereţii vopsiți în nuanţe vii de galben (0191G(95)) sau tonuri de gri-beige (0223G1R (85)) oferă spaţiului ales, fie că este cameră de zi sau sufragerie, o notă elegantă şi discretă.

Îți recomandăm verdele jandarm, mat şi închis la culoare (1985V7G(60)). Acesta poate fi aleas pentru decorarea unui perete din dormitor și poate fi îmbinat armonios cu elemente de interior în nuanţe strălucitoare.

Cât despre decorațiuni,  acestea trebuie să aibă culori şi texturi discrete, așa cum sunt nuanţele pământului, deoarece acestea se profilează frumos pe pereţii în culorile puternice ale răsăritului. Această combinaţie de nuanţe te ajută să obţii un decor plăcut, în care să te simţi bine alături de familie şi prieteni.

Poți crea un design de interior primitor prin folosirea materialelor naturale precum lemnul de nuc, mahonul sau stejarul. Materialul textil al canapelei sau al scaunelor din camera de zi poate fi viu colorat, floral, oferind astfel o atmosferă proaspătă și senzaţia unei zile scăldate în lumina razelor de soare. Scafele de lumină şi spoturile de pe tavan completează acest tablou impresionist creat pentru a-ți oferi liniște și bună-dispoziție.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe