<
>

Sensibil

Culoarea preponderentă în combinaţia “Sensibil” este roz beige-ul  (0712G8R(95)), o nuanţă deschisă, perfectă pentru pereţii unui cămin primitor și extrem de potrivită pentru cei care se consideră clasici sau romantici.

Într-un astfel de decor optimist şi inocent ai posibilitatea de a te juca cu texturi şi culori variate în zonele de interes. Fiecare încăpere a căminului tău este unică și trebuie să transmită stări unice, aşa că te sfătuim să optezi pentru diferite nuanțe de galben în combinaţie cu tonuri de mov-violet pentru spaţiile comune și  cărămiziu (0895R(70)) sau mov închis în contrast cu kaki (1954V7G(80)) pentru zona de intimitate a dormitorului.

Această combinație de culori se potrivește perfect cu un mobilier din lemn masiv, în nuanțe naturale. Pentru a personaliza camera de zi, poți alege o canapea din piele în culori pastelate care să te înveselească și să creeze o atmosferă de relaxare totală.

Foloseşte pentru locuinţa ta accesorii precum draperii, covoare, lampadare şi pernuţe în nuanţe calde, simple şi deschise. Măsuţele din sticlă combinată cu fier forjat vor da impresia de stabilitate şi echilibru.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe