<
>

Viață

Când alegem stilul casei noastre, trebuie să îl adaptăm la stilul nostru de a fi. Acasă este locul de unde ar trebui să ne vină sursa de energie, așa că fiecare colț al căminului nostru trebuie să ne reflecte dorințele.
Alege un decor caracterizat de optimism, prospețime, luminozitate și relaxare!

Paleta de culori "Viaţă" este sinteza perfectă între un spațiu funcțional și design-ul plăcut, între artă și stil, între finisajele perfecte ale pereților și mobilierul rafinat, plăcut, cu note clasice și distincte. Această combinație de culori îmbină într-un mod subtil nuanțele pământului (0701G7R(40)) și albastrul pastelat al cerului senin (1292R9A(90)), într-un stil de interior inspirat din pictura impresionistă ce folosea culorile naturii puțin mătuite și neclare.

Atunci când alegi o locuință cu accente clasice și un mix de culori relaxante, optezi, de fapt, pentru desăvârșirea zonei tale de confort. Imaginează-ți cum ar fi să locuiești într-un spațiu elegant, rafinat și unitar, încadrat de elemente clasice și presărat cu accente decorative de turcoaz și verde (1994V7G(70))!

Mobilierul clasic, reinventat, din lemn masiv, în combinație cu scaunele tapițate cu materiale textile deschise la culoare sau înfrumusețate cu imprimeuri florale, obiectele de decor din sticlă colorată, lămpile cu abajururi mari și prețioase, toate acestea pot face parte din stilul de viață al oricărei persoane care pune accent mai mult pe atitudine decât pe îmbinări de piese și nuanțe. Poate fi stilul tău de viață!

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe