<
>

Geometric

Stilul geometric se joacă cu formele și culorile pentru a crea ceva unic. Ca să înțelegi mai bine fiecare latură a sa trebuie să luăm un exemplu concret.  Atunci când vorbim despre spaţiul intim al dormitorului culorile, texturile, formele îşi pierd din asprime şi din rigurozitate. Accesoriile dau tonul şi păstrează linia stilului dorit. Pentru şi mai mult rafinament poţi apela la noptiere şi comode din lemn alb patinat, pictate în note renascentiste.

În combinaţia “Geometric” culoarea predominantă este gri-ul deschis (0144G(80)), perfect îmbinat cu alte două culori tari: gri închis (1201R7A(50)) şi verde deschis (1835V3G(70)). Nuanţa de gri deschis pune în valoare frumuseţea mobilierului, iar verdele adaugă vitalitate şi prospeţime ambientului.

Esenţial în design-ul interior este să existe un element de legătură care să echilibreze într-un mod plăcut culorile şi texturile din interiorul nou creat. Pentru a-ţi uşura alegerile în materie de mobilier şi accesorii îţi recomandăm să optezi pentru nuanţe calde, pastelate, cu inserţii aurii sau argintii.  Acestea dau un plus de valoare, eleganţă şi rafinament, reamintind de grandoarea stilului renascentist.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe