<
>

Oceania

Datorită stărilor pozitive pe care ni le inspiră, nuanțele alese în combinația cromatică “Oceania” îți vor transforma casa într-un spațiu al odihnei, al calmului, al evadării din cotidian. “Omul Renașterii”, așa cum îl descriu istoricii, era pasionat artă, literatură și lux, fapt ce se regăsea și în stilul său de viață și în spațiile solemne pe care și le crea.

Griul-bej (0072R(90)), albastrul-ciel (1303R9A(85)) și albastru petrol (1305R9A(70)) dau stil și eleganță încăperilor în care sunt folosite, mai ales dacă e vorba despre o cameră cu tavan înalt și ferestre largi.

În plus, acestea au un efect pozitiv asupra sănătății, stimulând din plin relaxarea și visarea. Într-un dormitor în stilul renascentist, te vei odihni în voie în luxul aristocratic al societăților de altădată. Supranumită și “culoarea pozitivismului”, albastrul generează calm, fiind recomandat astfel și celor care au probleme cu somnul.

Pentru a completa atmosfera  de basm, vă recomandăm să decorați încăperea cu canapele și fotolii masive din piele de culoare albă, catifea sau stofă și să utilizați accesorii în culori impunătoare: draperii grena sau verzi, suporturi de lumânări argintii, tablouri sau oglinzi cu rame aurii - orice obiect decorativ care v-ar putea transpune în ambianța saloanelor aristocratice din perioada Renașterii.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe