<
>

Perspective

culorile acestei combinatii

0041G(95)

Combinaţia de culori denumită “Perspective” este inspirată din curentul renascentist și îmbină într-un mod rafinat clasicul crem al pereţilor (0041G(95)) cu nuanţe elegante de mov (1104R5A(80)) şi indigo (1184R7A(70). Pe scurt, combină o atmosferă liniștită cu una mai excentrică, dându un aer relaxant decorului.

Ca să îţi creezi ambientul luxos pe care îl visezi optează pentru un mobilier din lemn alb cu patină aurie sau argintie. Decoraţiunile trebuie să fie pe tonuri asemănătoare celor 2 culori tari din combinaţia aleasă.

Pentru un dormitor impunător, alege un mobiler masiv, cu un pat care să domine maiestuos întreaga încăpere şi care să amintească de interioarele luxoase şi pline de farmec ale Renaşterii.

Aşternuturile din bumbac satinat în culori calde şi naturale vor conferi mai multă căldură ambientului şi îl vor transforma într-un spaţiu confortabil, dedicat relaxării. Să nu uiţi însă că patul a trecut prin numeroase simplificări stilistice de-a lungul timpului. De aceea, pentru a re-crea acest stil, trebuie să alegi un model inspirat din trecut, din lemn masiv si sculptat manual.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe