<
>

Veneția

Chiar dacă nu ai fost niciodată în Veneția, poți recunoaște stilul dintr-o mie. În acest articol îți propunem o combinație de culori ce te va duce cu gândul la renumitul oraș italian și la culorile lui pline de farmec și romantism: turcoazul (1464A1V(70)) în armonie perfectă cu nuanţele de kaki deschis (1943V7G(90)) şi roz-beige (0943R1A(85)).

Ca să obţii un decor elegant, trebuie doar să alegi o piesă de mobilier clasică şi să îţi creezi ambientul dorit pornind de la acesta. Fie că este o măsuţă de cafea, un fotoliu sau chiar un set de tablouri, ai nevoie doar de un punct de pornire. Restul depinde de gusturile şi imaginaţia ta.

Termenul ”acasă” te duce cu gândul la un spaţiu primitor, comod şi călduros. Cromatica vie, dar în acelaşi timp prietenoasă şi formele curbate, fluide, specifice stilului renascentist, cu accesorii inedite şi strălucitoare, îţi vor transforma casa într-un spaţiu de poveste.

Abajururile în culori deschise şi cristalele alese cu atenţie vor da interiorului un plus de eleganţă. Ca elemente de impact, foloseşte un set elegant de pernuţe pe care le poţi aşeza direct pe canapea sau pe covor. Investiţia e minimă, dar are un impact maxim.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe