Galben Floarea Soarelui

O nuanţă de galben clasic, extrem de linistitor şi relaxant, asemenea nisipului auriu al mării. Împreună cu maro şi albastru, va arata întotdeauna excelent, fie că vorbim despre design interior sau despre modă. Recomandat pentru living sau dormitor.

Baie retro în culori tari

Moda a revenit! Ce era în trend acum 20-30 de ani începe să fie acum la mare căutare. Pe lângă obiecte de decor şi mobilă, această mişcare s-a simţit şi în gama cromatică a caselor.

afla mai multe

Un dormitor în natură

Mixul de texturi şi culori specific stilului rustic poate arăta aglomerat dacă nu e făcut cum trebuie; dar cu materialele şi nuanţele potrivite va deveni simplu de înţeles de ce liniile de deisgn rustic şi inspiraţia din natură se află în topul preferinţelor.

afla mai multe

O combinaţie proaspată!

Testul pentru o cameră de băieţi este simplu. Este reusită dacă băiatului tău îi place să petreacă timpul în ea. Pentru asta trebuie să o faci primitoare şi captivantă pentru o perioadă cât mai indelungată, ceea ce nu e chiar simplu. Vopseşte-o aprins, dar asortat.

afla mai multe

Biroul de acasă - locul ideal pentru idei mărețe

Indiferent cât spaţiu ai la dispoziţie, atâta vreme cât ai un colţ liber, îl poți  transforma într-o insulă de inspiraţie în care să scapi de invazia muncii în perimetrul personal.
Şi cum faci asta? Uneori e nevoie doar de o privire dintr-un alt unghi, un "ce ar fi dacă…".

afla mai multe

Spaţiu de studiu mic după priviri largi

Indiferent de cât de încăpător este spaţiul pe care îl ai la dispoziţie, atâta vreme cât ai un colţ de casă liber, transformă-l într-o insulă de inspiraţie şi protejează-te de invazia muncii în perimetrul personal.

afla mai multe

Unic, optimist, aproape roz

Știm cu toții că există în continuare acest stereotip care spune că în camera unei fetițe rozul trebuie să domine. Unii dintre noi încă îl alegem, alții preferăm o culoare neutră pentru ca mai târziu să personalizeze spațiul în funcție de preferințele celei mici. Nici una nici alta nu este o variantă greșită.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe