Gri Oţel

Se poartă străluciri metalice stilate, dar nu atât de accentuate ca în ceilalţi ani. Griul metal este o nuanţă interesantă pentru a-ţi lumina interiorul şi a-ţi îmbogaţi stilul. Tonurile de gri sunt tonuri neutre ce primesc alăturări atât de tonuri calde - bejuri, rozuri pudră, cât şi de tonuri reci cum ar fi bleumarin sau culori tari gen roşu burgund sau violet.

O bucatarie amenajată pe stilul tău

Dacă stilul pe care îl cauți pentru bucătăria ta este unul glamour, atunci ai nimerit articolul potrivit. Stilul Glamour presupune mobilier în linii drepte, blaturi sau uşi cu aspect lăcuit şi gama cromatică de ansamblu, foarte îndrăzneaţă. De regulă, stilul se bazează pe culori tari, chiar închise, dar combinate potrivit pot crea o încăpere primitoare şi plină de gust.

afla mai multe

Spirit extravagant chiar în casa ta

Crezi că o casă extravagantă are nevoie și de un buget pe măsură? Scapă de această prejudecată şi priveşte decoraţiunile interioare ca pe o depăşire a propriilor limite, chiar şi a propriilor aşteptări.

afla mai multe

Culoare şi stil în camera copiilor

Designul camerei pentru copii ar trebui să ţină cont de personalitatea copilului, pasiunile lui şi diferitele scopuri în care va fi folosită camera. Copiii petrec foarte mult timp în camerele lor, fie că dorm, învaţă sau se joacă. Poţi să alegi să creezi o cameră cu o tematică anume, sau poţi opta pentru un design clasic, care să satisfacă nevoile copilului tău o perioadă mai îndelungată.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe