<
>

Entuziasm pentru fetiţe creative

culorile acestei combinatii

0042G(90)

Camera pentru copil trebuie gândită ca un spaţiu de joacă şi descoperiri. Ca o lume care poate să ofere în fiecare zi ceva nou. Fie că este pentru o fetiţă mai mică sau mai mare, spațiul trebuie să fie pe cât posibil vibrant şi spațios sau astfel decorat încât să permită mişcare.

Stilul în care este amenajată camera, modern sau clasic, este mai puţin important decât culoarea, folosirea inteligentă a spaţiului şi felul în care reuseşti să o faci atrăgătoare pentru copilul tău. Aceasta este ocazia perfectă pentru a-ţi face de cap folosind culori. Copiii adoră să aibă camere luminoase, vopsite îndrăzneţ. Reflectă vivacitatea naturii lor.

Venim cu niste idei, si anume Perfect Orange 0544G5R(90). Îţi sugeram culoarea aceasta pentru că este una din cele mai energizante, creative si prietenoase culori. În combinaţie cu Perfect Orange îţi recomandăm nuanţe de albastru şi violet: denim 1213R7A(40), indigo intens, violet gri 1095R5A(70), alb perlă 0042G(90), pentru a echilibra intensitatea cromatică, şi variaţii de roşu: roşu de marmeladă 0914R(80) şi roşu carmin 0763G8R(90).

Cât despre mobiler, rafturile sunt nu doar o soluție practică, ci o necesitate, mai ales pentru camerele care nu au suficient spaţiu. Oricât de veche este ideea unei hărţi a lumii pe perete, nu e nicicând mai atractivă. Transformi astfel unul dintre pereţi într-un punct constant de interes. Caută lucruri care să atragă atenţia şi care să-i trezească curiozitatea. Include obiecte indispensabile pentru hobby-urile fetiţei tale, cum ar fi bicicleta, chitara sau skateboard-ul agăţate pe perete.

Poți folosi pozele noastre ca inspirație, iar dacă alegi acest stil, ne-am bucura să ne arăți și nouă rezultatul final!

Sfaturi şi idei

• alege un covor moale şi uşor de curăţat, pe podeaua alunecoasă şi tare
• încearcă să captezi cât mai multă lumină naturală
* folosește perdele simple, transparente
• plasează perne mari sau fotolii sac pe podea

 



sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe