Living vibrant, plin de culori puternice

culorile acestei combinatii

0914R(80) 1995V7G(60) 0954R1A(80) 1081R5A(91)

Designul sud-american este o adevărată artă, împânzit de culori vibrante, lumină, forme din lemn şi mozaicuri. Dacă și tu vrei să îl adopți, atunci urmează sfaturile noastre!

Pentru a-ţi amenaja sufrageria în acest stil trebuie să începi alegând o culoare puternică precum Roz Fondant 0954R1A(80), pe care o poţi combina foarte uşor cu podeaua din pin, nelăcuită, care dă senzaţia de interior rustic. Alte nuanţe potrivite pentru acest stil sunt roşu intens 0914R(80), bej 1081R5A(91), dar şi verde 1995V7G(60).
Într-un living sud-american se folosesc materiale din natură, cum ar fi stuful, trestia şi pielea pentru tapiserii. Este nelipsită o canapea de dimensiuni medii, cu pături sau perne ţesute ori viu colorate, vase de lut şi diferite lucrări artistice cu model specific sud-american, care reuşesc să însufleţească interiorul.

Un lucru care nu trebuie neglijat este lumina. Ea trebuie sa fie cât mai naturală şi mai puternică, pentru a pune în evidenţă obiectele de mobilier, accesoriile, dar şi culorile foarte vii.
Acum, tu nu trebuie să ai totul la perfecție, pentru că pe lângă sfaturile noastre mai intervine și personalitatea ta. Noi ți-am lăsat mai jos câteva sugestii, si poate acestea îți vor deschide o lume și mai mare de idei!
• O lampă atârnată de plafon împrăştie cea mai potrivită lumină
• Canapeaua poate fi inveselita folosind perne colorate sau spaniole
• Pentru un plus de personalitate poti folosi accesorii precum instrumente muzicale, rame din lemn, covoraşe şi cactuşi în oale de lut.

Sfaturi şi idei:

  • O lampă atârnată de plafon împrăştie cea mai potrivită lumină
  • Canapeaua o poţi înveseli folosind perne colorate sau spaniole pe spătarele de la scaune.
  • Pentru un ansamblu perfect poţi folosi: instrumente muzicale, rame din lemn, covoraşe şi cactuşi în oale de lut.

 

sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe