Vanilla Crem

Tot pentru anul 2010 putem folosi cu încredere o nuanţă neutră cum ar fi Vanilla Crem. Vanilla Crem este a doua nuanţă pastel ce revine în forţă în urmatorul an, este o nuanţă luminoasă care oferă caldură şi rafinament întregii camere. O putem asorta uşor unor culori contrast cum ar fi rosu, maron, albastru acvamarin, gri perlat sau gri metalizat. Nuanţele clasice conferă căminului eleganţă, rafinament, creează confort şi armonie sufletească.

Un clasic al camerelor de zi

Creează o impresie epică, încă de la intrare, invocând spiritul altor vremuri prin paternuri şi texturi abundente, podele din lemn masiv şi lumină stratificată.

afla mai multe

Moda anilor 70 se întoarce!

Încearcă să te gândești la ce lucruri ai prin casă pe care le ții de pe vremea alor tăi... Sigur ți-au venit în minte câteva exemple. Există lucruri pe care vrei să le păstrezi pentru totdeauna, fie că e vorba despre accesoriile mamei din tinereţe, pick-up-ul tatălui sau mobila din lemn masiv a bunicilor.

afla mai multe

Inspiraţia e chiar în living-ul tău

A adopta stilul natural pentru una din camerele tale înseamnă a-ţi încânta toate simţurile cu senzaţii de căldură, culoare şi aromă. Inspiraţia pentru un design de interior natural reuşit o poți căpăta printr-o simplă plimbare prin natură. Adu în casa ta câmpul, pădurea, cerul sau oceanul sub formă de texturi, materiale, accesorii.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe