<
>

Camera perfectă pentru siesta

culorile acestei combinatii

0011N(95)

Când ai auzit de siestă, în mod sigur te-ai gândit la vacanța din Spania. Măcar la spaionoli, dacă nu la o vacanță. Nu știm dacă cunoști multe despre ea și despre stilul de viață al spaniolilor, dar noi îți putem spune că încăperea cea mai importantă pentru ei este sufrageria. Acolo intâmpină oaspeții.

Verdele Tierra 1924V5G(50) este nuanţa perfectă pentru un living în stil spaniol. Culoarea poate fi completată de mobila din lemn masiv de stejar sau pin cu încrustaţii, detalii sau picturi.O canapea cu fotolii, de dimensiuni mari, cu tapiserie în nuanţă asortată cu mobila, va face din acest spaţiu un loc perfect pentru relaxare.

Pentru un aer cât mai natural poţi folosi şi alb 0011N(95) pentru a pune în evidenţă obiectele decorative din fier forjat şi plantele viu colorate. Dacă dispui de o sufragerie mai spaţioasă, poţi folosi şi o masă rotundă cu scaune tapiţate care se va asorta perfect cu accente de vernil 1301R9A(95) sau piersică 0312G2R(90).

Sunt folosite elemente mari ca accesorii, expuse împreună, cum ar fi: urnele, vazele, ghivecele sau oalele decorative. Poţi folosi covoare sub măsuţele de cafea, în ton cu nuanţele mobilierului. Pernele de pe canapele au şi ele un rol important în decorarea unei sufragerii în stilul spaniol.

Sfaturi şi idei:
• Aşază plante în colţurile de langă fereastră.
• Pentru ferestre sunt ideale jaluzele din lemn, pe dimensiune exactă.
• Accentele metalice pot fi folosite în decoraţiuni ca: statuete, coşuri de fructe şi vaze pline de flori proaspete.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe