<
>

Roşu electrizant - o culoare chic pentru living

culorile acestei combinatii

0241G1R(95) 1913V5G(80) 0032N(40) 2102G9R(90) 0485G4R(90)

Culorile vieții tale trebuie să fie alături de tine și acasă. Dacă nuanțele tale sunt specifice unei femei moderne și glamour, atunci articolul de mai jos te va ajuta foarte mult.

Stilul prezentat combină utilitatea şi stilul chic ca reţeta perfectă pentru amenajarea unei locuiţe pe stilul glamour.

Culoarea pe care o propunem este Roşu savana 2102G9R(90), o culoare îndrăzneaţă care conferă spaţiului un plus de eleganţă şi stil. Pentru un efect vizual deosebit se recomandă folosirea mobilierului alb strălucitor, portocaliu aprins 0485G4R(90) sau verde intens 1913V5G(80). Oricare dintre culorile menţionate înainte pot fi folosite şi pentru pereţi dar mai mult la crearea unor modele diferite, pentru a diminua intensitatea culorii.

O culoare puternică precum Roşu savana poate fi combinată de asemenea cu nuanţe pale de culoare precum galben pal 0241G1R(95). În funcţie de dimensiunea camerei se poate opta şi pentru combinaţia cu Gri petrol 0032N(40). Pentru camere mici se recomandă colorarea unui singur perete sau chiar a unei părţi, deoarece culorile închise dau impresia de micşorare a spaţiului. Folosirea unor astfel de tonuri tari implică o armonie desăvârşită între culoarea camerei, mobilierul şi obiectele de decor interior.

Sfaturi şi idei:

• Se pot vopsi dungi orizontale şi/sau verticale de diferite grosimi.
• Mobilierul din piele albă şi lămpile argintii sunt complementare roşului. Se recomandă amplasarea lor pe peretele de culoare roşie.
• Adaugă pete de culoare verde, prin plante şi flori.
• Pictează tablouri abstracte, combinând 2 sau 3 din culorile descrise mai sus pentru a-ţi asorta pereţii.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe