Despre Fabryo

Fabryo deţine cea mai puternică reţea de distribuţie din industrie şi este prezent în toate canalele relevante de vânzare.

Fabryo Corporation a fost înfiinţată în anul 1994 sub numele de Guzu Chim. În 2006 Oresa Ventures cumpără 49% din acţiuni şi începe procesul de rebranding în Fabryo Corporation. În 2009 fondul de investiţii suedez Oresa Ventures devine unicul acţionar al companiei.

Fabryo are parteneriate cu lideri mondiali în domeniul chimiei cum ar fi DuPont, BASF sau TROY, companii cu care s-au dezvoltat produse inovatoare, cu performanţe superioare. Fabryo este astăzi o companie modernă, flexibilă şi competitivă. Deţine cea mai puternică reţea de distribuţie din industrie şi este prezent în toate canalele relevante de vânzare.

Motorul creşterii accelerate este inovaţia. Fabryo se concetrează pe inovaţie, având competenţe puternice şi tehnologie de ultimă generaţie în domeniul cercetării. În urma unor investiţii de peste 15 milionae de euro deţine cea mai mare platformă de producţie din Europa de sud-est desfăşurată pe 50.000 de mp, cu o capacitate de producţie de 250 t pe zi şi peste 350 de salariaţi.

Portofoliul de produse conţine: vopsele lavabile, tencuieli decorative structurate, emailuri, lacuri, amorse, grunduri, soluţii de protecţie şi conservare şi sisteme de termoizolare.

Valorile principale ale Fabryo sunt mărcile:
- savana
- INNENWEISS
- ROST

Câteva categorii cheie, cu beneficii unice pe piaţa din România:

Prima categorie de produse prin care Fabryo se diferenţiază net de concurenţii săi este gama savana cu Teflon® Surface Protector. Teflonul are ca efect crearea unei pelicule capabile să respingă apa şi să protejeze suprafeţele de murdărie sau pete, pe timp îndelungat. Beneficiul cel mai important al produselor cu formula Teflon® este că murdăria nu pătrunde în suport.

Fabryo este singurul producător din România care deţine formulele cu aditivul Teflon®, toate produsele fiind testate şi validate în laboratoarele DuPont de la Bruxelles. Succesul imediat pe care vopseaua superlavabilă cu Teflon® l-a înregistrat a determinat compania să extindă gama şi în alte categorii, cum ar fi lacurile sau emailurile.

Tencuiala decorativă structurată savana Acvastop. Noua tencuială savana respinge apa, este hidrofobă, protejând astfel suprafaţa împotriva umezelii şi a murdăriei. Totodată, formula sa permite "respiraţia" peretului, crescând rezistenţa sa în timp. Folosind sistemele profesionale de colorare Fabryo, produsul este disponibil într-o gamă de 187 nuanţe, grupate în 27 game de culori.

Fabryo are sistem propriu de colorare, computerizat: savana color system. Sistemul este unic, dezvoltat de experţii Fabryo. Atât bazele de colorare, cât şi coloranţii sunt formulate în laboratoarele proprii şi au proprietăţi unice. Vopselele superlavabile colorate savana sunt disponibile în peste 1.000 de nuanţe, la circa 600 de puncte de colorare, cea mai extinsa la nivel naţional. Prin recunoaşterea nevoilor pieţei şi prin crearea unor produse revoluţionare, adaptate condiţiilor de climă din România, Fabryo valorifică toate oportunităţile astfel încât să menţină un ritm continuu de lansări de produse noi, cu valoare adaugată, specializate sau personalizate, bazate pe nevoi imediate sau pe termen lung.

În numai doi ani, Fabryo Corporation a ajuns lider de piată în industria de lacuri şi vopsele decorative din România, cu un portofoliu curat, variat şi demn de un "creator de vopsele"!

Mai multe informatii pe: http://www.fabryo.com

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe