Înnobilarea lemnului

Fie că e vorba de piese de mobilier pentru interior sau exterior, lacurile și grundurile pentru lemn savana te ajută să oferi lemnului un aspect deosebit. Pentru a descoperi ce stil de decorare a lemnului ţi se potrivește, dând click pe fiecare variantă menţionată, te vei putea inspira din materialele și imaginile pe care ţi le-am pregătit. Mai departe, calculatorul te va ajuta să afli cantitatea de produs necesară pentru lucrarea ta.

Stilul clasic - stejar

Redecorarea casei poate fi o adevarată provocare uneori. Dacă îți dorești să mergi la sigur, atunci optează pentru decorarea în stil clasic. Mobilierul vechi recondiționat, țesăturile precum catifeaua sau mătasea, obiectele din metal sau sticlă reprezintă elemente cheie pentru un astfel de ambient.

afla mai multe

Stilul eclectic - cireș

Ești genul care consideră că personalitatea sa trebuie să se regaseasca în fiecare colț al casei? Spațiul tău e ceea ce te definește și invers? Daca raspunsul este 'da' atunci consideram ca stilul eclectic ti s-ar potrivi de minune. Acesta îmbină armonios elemente din diverse stiluri de decorare.

afla mai multe

Stilul elegant - Nuc

Culorile de fundal neutre care definesc stilul elegant, puse în valoare prin decorații și piese de mobilier în nuanța brun-închisă a lemnului de nuc, vor conferi casei tale un aspect curat și ordonat. Pentru crearea unui interior rafinat, cu savoarea saloanelor din epoca victoriană, apelează la un decor simplu, neîncărcat, dar care să conțină elemente sofisticate, de impact.
 

afla mai multe

Stilul exclusivist - Mahon

Te-ai hotărât să aduci o schimbare în casa ta și vrei ca ea sa spună eleganță și confort. Nimic mai simplu. Iți propunem să încerci nuanța brun roșcată a mahonului ce confera camerelor decorate un stil exclusivist cu caracter aparte.
 

afla mai multe

Stilul exotic - Teak

Ai tot auzit despre stilul exotic, insa nu iti este foarte clar despre ce este si ti-ai dori sa stii mai multe. In acest caz te afli in locul potrivit. Hai să o luăm cu începutul atunci.

afla mai multe

Stilul modern - wenge

Nu mulți au auzit de stilul Wenge, dar probabil știu să-l recunoascsă dintr-o mie. Stilul modern se caracterizează prin funcţionalitate și simplitate. Nuanţa de ciocolată neagră a lemnului wenge, în combinaţie cu accentele metalice, este ideală pentru a da senzația de spațiu larg, modern și confortabil. Îți sună cunoscut?

afla mai multe

Stil natural - Incolor

Poate parea un decor simplu de realizat, dar necesită mai multă atenție decât crezi. Nu este nevoie sa folosesti multe obiecte, insa acestea trebuie alese cu multa atenție. Hai să-ți spunem mai multe!

afla mai multe

Stilul nobil - Palisandru

Iti propunem să ne întoarcem un pic în trecut si sa luam cu noi cateva idei de design pe care le putem folosi cu succes in prezent. Revenim în perioada artistocrației pentru mai multă inspirație.
Stilul nobil reușește să imbine armonios eleganța și confortul, atât în cazul amenajarilor interioare, cât și în cazul celor de exterior.

afla mai multe

Stilul exclusivist

Este vorba despre un stil mai sobru, ce atrage prin insa simplitatea sa. O caracteristica importanta a stilului exclusivist este folosirea nuantelor inchise. Îți zicem în continuare mai multe ca să înțelegi ce vrem să spunem…

afla mai multe

Stilul eclectic

Stilul eclectic îți permite să-ți pui în valoare imaginația și "ochiul de artist". Vitalitatea este trăsătura care descrie cel mai bine acest stil de decorare, iar alegerea lui te va trimite într-o adevărată aventură vizuală.

afla mai multe

Stilul clasic

Stilul clasic se adaptează oricărui ambient și este caracterizat prin funcționalitatea liniilor și o atmosferă elegantă, armonioasă. Rafinată și distinsă, mobila clasică este definită de folosirea nuanţelor prețioase ca stejarul, a finisajelor mate, precum și a elementelor sculptate.

afla mai multe

Stilul elegant

Acest stil se potrivește personalităților complexe, deosebite, care emană grație și tânjesc după bogăția rafinată a timpurilor trecute. Dacă și tu te regăsești în descrierea noastră – atunci acest articol este pentru tine!

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe