Stil natural - Incolor

Poate parea un decor simplu de realizat, dar necesită mai multă atenție decât crezi. Nu este nevoie sa folosesti multe obiecte, insa acestea trebuie alese cu multa atenție. Hai să-ți spunem mai multe!

Stilul natural îmbină designul modern cu cel clasic, elementul central al decorului fiind lemnul.
Sfatul nostru este să alegi piese de mobilier cât mai puțin prelucrate, dar care să capteze atenția prin ornamente inedite: obiecte confecționate din crengi și frunze uscate, coșuri împletite din răchită, suporturi de lumânări placate cu scoici.
Pentru un efect vizual puternic asociază obiecte de design clasic din metal, sticlă sau ceramică cu figurine din lemn lucrate manual. Astfel, pentru decorarea casei în stil natural poti folosi: aplice sau lampadare din bambus, canapele și fotolii din stofă, carpete fabricate din hârtie, obiecte tradiționale de artizanat, rame foto acoperite cu bucăți de coral.
Pentru o grădină relaxantă ai la dispoziție o mulțime de soluții de decorare: o copertină din papură de care să agăți niște coșuri cu flori, o măsuță de cafea, o jardinieră cu plante cățărătoare și niște taburete realizate din bușteni, protejate cu savana lac pe bază de apă pentru lemn, oferind protecție îndelungată la radiațiile solare și intemperii.
Iar la final să ne trimiți și nouă o poză, suntem curioși ce a ieșit!

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe