Stilul clasic - stejar

Dacă ești în căutare unui stil care se adaptează ușor preferințelor fiecărui membru al familiei, atunci ai nimerit în locul potrivit! Stilul clasic se adaptează oricărui ambient și este caracterizat prin funcționalitatea liniilor și o atmosferă elegantă, armonioasă. Rafinată și distinsă, mobila clasică este definită de folosirea nuanţelor prețioase precum stejarul, a finisajelor mate și a elementelor sculptate.

Pentru un plus de strălucire, o casă în stil clasic trebuie completată cu pardoseli din lemn de esență tare, materiale velurate, țesături lucioase și semilucioase în culori calde, neutre.
Stejarul este elementul perfect pe care îl poți folosi pentru a-ți exprima creativitatea în stil clasic. Pornind de la culorile lui calde, clasice, poți crea o atmosferă îndrăzneață cu ajutorul unui perete accent sau un cadru apropiat și feminin, cu ajutorul culorilor pastelate și accesoriilor delicate. Poți aduce armonia stilului clasic în casa ta folosind savana lac cu Teflon® și savana lac acrilic pentru lemn pe bază de apă în nuanţa stejar.

Pentru grădina în stil clasic, formele de relief ale terenului constituie pânza pe care sunt așezate elementele decorative. Secretele ei sunt pavajul cu aspect natural, mobilierul simplu și accesoriile retro. Pentru a da spațiului o notă de eleganță, poți alege o jardinieră din lemn, un fotoliu baldachin din lemn de stejar, un taburet sau chiar un șezlong.

Cum obții acest efect?

Nuanţele pe care le poţi obţine cu ajutorul lacurilor pentru lemn savana sunt foarte variate. Pentru a obţine o nuanţă cât mai apropiată de cele ilustrate pe ambalajul savana este necesară aplicarea în două straturi a produsului.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe