<
>

Stilul eclectic - cireș

Stilul eclectic este cel care îți permite să-ți pui în valoare latura de artist. Redecorează-ți camerele în cel mai creativ mod, unul care să exprime culorile vieții tale, pentru a fi văzute de oricine îți calcă pragul.
Vitalitatea este trăsătura care descrie cel mai bine acest stil de decorare, iar alegerea lui te va trimite într-o adevărată aventură vizuală.

Pentru a crea un spațiu în stil eclectic poți combina texturi brute în culori vibrante, cum ar fi cireșul, cu materiale fine și elegante. Nuanța cireș este preferată în acest stil pentru că oferă mobilierului un aspect vărgat, striat și o culoare roșiatică intensă care, asemeni vinului vechi, se transformă în timp într-un frumos maro-roșcat.

Poți începe decorarea casei în stilul eclectic alăturând obiecte de mobilier din epoci diferite sau combinând elementele uzate cu obiecte perfect finisate. Orice variantă ai alege, trebuie să respecți o singură regulă: piesele de mobilier pe care le alegi trebuie să spună o poveste unitară. Pentru a aduce vitalitatea stilului eclectic la tine acasă îţi recomandăm savana lac 2 în 1 pentru garduri și cabane pe bază de apă, savana lac cu Teflon® sau savana lac acrilic pentru lemn pe bază de apă în nuanţa cireș.

Grădina amenajată în stil eclectic împrumută și armonizează trăsături din stiluri diferite. O tehnică utilă în crearea unei grădini eclectice pornește de la folosirea lemnului în aceeași culoare și a texturilor similare. Astfel, pentru a oferi grădinii un centru al atenției, poți combina scaune simple, în culoarea atractivă a lemnului de cireș cu o masă fantezist sculptată.

Cum obții acest efect?

Nuanţele pe care le poţi obţine cu ajutorul lacurilor pentru lemn savana sunt foarte variate. Pentru a obţine o nuanţă cât mai apropiată de cele ilustrate pe ambalajul savana este necesară aplicarea în două straturi a produsului.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe