<
>

Stilul elegant - Nuc

Dacă îți dorești cel puțin o încăpere care să aibă lemnul ca materie predominantă, ai ajuns la articolul potrivit.
 

Culorile de fundal neutre care definesc stilul elegant, puse în valoare prin decorații și piese de mobilier în nuanța brun-închisă a lemnului de nuc, vor conferi casei tale un aspect curat și ordonat. Pentru crearea unui interior rafinat, cu savoarea saloanelor din epoca victoriană, apelează la un decor simplu, neîncărcat, dar care să conțină elemente sofisticate, de impact.

Când vine vorba despre eleganță și bun-gust, lemnul din esență tare reprezintă alegerea ideală pentru a pune în evidență un mobilier finisat în linii simple, fără detalii complicate. Nuanța pământie a lemnului de nuc creează impresia de ordine și inspiră stabilitate.


Un colțar sau niște scaune clasice tapițate cu stofă, în motive florale, o măsuță circulară, bogat ornamentată și ornată cu vase din porțelan sau un mobilier masiv realizat în linii drepte reprezintă câteva piese de mobilier menite să impresioneze prin simplitate.


Dacă vrei să dai o notă de rafinament încăperii, folosește savana lac pentru lemn cu Teflon ®, care va proteja suprafețele din lemn împotriva petelor și le va conferi un luciu intens: scaunele, măsuțele sculptate în lemn, dulapurile, tăbliile patului și, de ce nu, ramele tablourilor.


Un set de scaune din lemn, cu picioare sculptate, în linii curbe, umbrele de soare din pânză, de culoare crem, și niște flori în ghivece retro de ceramică ar putea completa decorul.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe