<
>

Stilul exclusivist - Mahon

Te-ai hotărât să aduci o schimbare în casa ta și vrei ca ea sa spună eleganță și confort. Nimic mai simplu. Iți propunem să încerci nuanța brun roșcată a mahonului ce confera camerelor decorate un stil exclusivist cu caracter aparte.
 

Dacă îti dorești un interior clasic, de lux, dar totuși modern, optează pentru piese din lemn de esență tare, care dau vigoare spațiului creat.
Nuanța închisă a mahonului nu se demodează si îți permite să alegi, în functie de preferințe, orice tip de decorațiuni interioare. În plus, înnobilarea mobilierului cu savana lac pentru lemn cu Teflon™ va oferi luciu lemnului, protejându-l totodată împotriva uzurii, a umezelii și a petelor.

Mai mult, îți poți transforma livingul într-un spațiu demn de un salon de epocă dacă alegi un mobilier somptuos, decorat cu elemente metalice: lampadare cu picior din bronz, noptiere sau dulapuri cu mânere din alamă.
Si-ți mai recomandăm ceva. Completează spațiul cu o canapea York din piele sau cu niște fotolii în stil englezesc ; o oglindă în stil baroc cu ramă din lemn în nuanță închisă, o măsuță elegantă de cafea, pe care să o accesorizezi cu  decorațiuni din bambus sau ceramică, un ceas de perete cu pendul.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe