Stilul exotic - Teak

Mai ții minte sentimentul de vacanță și libertatea pe care ți-o oferă un peisaj diferit de cel cu care te întâlnești în fiecare zi acasă? Aerul exotic care te face să uiți de griji și să te afunzi într-o oază de liniște? Cum ar fi dacă ai aduce și la tine acasă un pic din acest stil exotic, bogat în accesorii, excentric și plin de personalitate?

De la cea mai mică măsuță pentru cafea până la cel mai amplu birou sau colțar, mobilerul folosit pentru decorarea în stil exotic are linii simple, clasice, cu mici accente decorative specifice zonei de inspirație.

Stilului exotic este cel mai bine pus în valoare prin folosirea teak-ului. Caracteristice stilului exotic sunt culoarile dense, auriul, ce pot fi punctul de plecare în crearea unei oaze de relaxare, a unui spațiu în care îți poți reîncărca bateriile înainte de o nouă zi de muncă. Pentru a pune în valoare personalitatea lemnului, îţi recomandăm decorarea acestuia în stil exotic, folosind savana lac cu Teflon® și savana lac acrilic pentru lemn, pe bază de apă, în nuanţa teak sau savana lac 2 în 1 pentru garduri și cabane, pe bază de apă.

Pentru decorarea unei grădini în stil exotic, culorile pământii sunt alăturate țesăturilor cu imprimeuri îndrăznețe și pieselor de mobilier din bambus, ratan. Specifice acestui tip de decorare sunt și plantele exotice așezate în ghivece din teracotă și lut. În combinație cu pardoseala din plăci ceramice și mozaicul, acestea produc un efect excepțional.

Cum obții acest efect?

Nuanţele pe care le poţi obţine cu ajutorul lacurilor pentru lemn Savana sunt foarte variate. Pentru a obţine o nuanţă cât mai apropiată de cele ilustrate pe ambalajul savana este necesară aplicarea în două straturi a produsului.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe