<
>

Stilul nobil - Palisandru

Stilul nobil este formal și sofisticat și el poate fi ales în orice situație, pentru că mobilierul folosit va arăta la fel de bine oricând și va ramane mereu la moda.

Elemente caracteristice lui sunt: prezența antichităților, folosirea esențelor scumpe de lemn, așa-zis melancolice (în nuanțe calde, ușoare) și utilizarea materialelelor textile de foarte bună calitate. Accentul final cade întotdeauna pe confort, stil, rafinament și eleganță.

Datorită fibrei sale care se aseamănă cu o flacără și coloritului său negru-violet, cu dungi gri-verzui, palisandrul subliniază unicitatea unui decor în stil nobil. Oricine iubeşte frumuseţea lemnului va dori să își decoreze casa cu mobilier în această nuanță special creată pentru a fi admirată și invidiată. Îți poți oricând transforma casa intr-o adevarată reședință boierească prin simpla alegere a stilul nobil și prin decorarea mobilierului cu ajutorul lacului savana cu Teflon®, în nuanţa palisandru.

Primul element în decorarea unei grădini în stil nobil este gardul viu, geometrizat, pentru care ideală este tisa veșnic verde. Centrul spațiului verde poate fi subliniat cu ajutorul unei figurine sau prin plasarea unor scaune balansoar elegante. În decorarea grădinii poti alege mobilierul masiv, caracterizat de linii drepte, delicate, ușor curbate și lemnul cu patină.

Cum obții acest efect?

Nuanţele pe care le poţi obţine cu ajutorul lacurilor pentru lemn savana sunt foarte variate. Pentru a obţine o nuanţă cât mai apropiată de cele ilustrate pe ambalajul savana este necesară aplicarea în două straturi a produsului.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe