Noi spunem că albul este un blank design page. Să-ți explicăm de ce!

De fapt, e foarte simplu: o amenajare albă este un fundal care abia așteaptă să îl personalizezi cu texturi, accente de culoare și materiale, care e suficient de curajos cât să pună în lumină tot ce vrei să arăți și să mascheze tot ce vrei să ascunzi.

Ba mai mult, albul reușește să creeze acest spațiu amplu, deschis, versatil și foarte luminos chiar și în apartamentele noastre obișnuite de câteva zeci de metri pătrați. Îți lasă spațiu de manevră suficient cât să găsești loc pentru funcțiuni diverse fără să fragmentezi suprafața și fără să sufoci designul. Da, suficiente argumente ca să lași #MagiaAlbului să se întâmple. :)

Nu știm cine a spus că albul e o nonculoare, dar credem că el trebuie să aibă la fel de multe drepturi ca toate celelalte culori din paletar. Și pentru că Designist.ro crede același lucru, iar cine se aseamănă se adună, am făcut echipă și i-am provocat să punem la cale un serial în care să demonstrăm că există câte un răspuns alb pentru fiecare semn de întrebare dintr-o amenajare. În primul episod, prietenii de la Designist.ro folosesc pe post de argumente ale albului câteva amenajări cool care și-au construit decorul simplu, alb, diafan și luminos folosindu-se de avantajele albului. Dă click aici ca să vezi continuarea.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe