Mediteranean
Fie că visezi la o pizza delicioasă, că ai chef de-un dans în stilul Zorba Grecul sau că e ora pentru siesta, o casă în stil mediteranean e mai mult decât potrivită.

Mediteranean

Casă pentru reuniuni de familie

Persoanele care aleg să-şi construiască o casă în stil spaniol mediteranean sunt cele care doresc să aducă acasa ceva din atmosfera de vacanţă şi din liniştea ce caracterizează aceste zone. Dacă și tu ești unul dintre cei care vor ca vacanța să le bată la geam, atunci articolul este perfect pentru tine!

afla mai multe

Decorează casa în stil grecesc

Specificul stilului mediteranean este dat de paleta de culori calde pe care o ai la dispoziţie. Principalul motiv pentru care acesta este destul de apreciat constă în asocierea sa cu sentimentele de relaxare şi bună dispoziţie, sentimente specifice vacanței.

afla mai multe

Locuinţa cu aer mediteranean

Dacă vrei să adopți stilul mediteranean întâlnit în Italia, atunci ai nimerit unde trebuie! El este caracterizat de un design lejer, cu pereţi de culoare cât mai deschisă, din ipsos, îmbogăţiţi de culori împrumutate din natură: nuanţe de turcoaz din mare, galben, oranj, roşu intens din strălucirea soarelui şi mov, purpuriu şi albastru din florile specifice zonei (lavanda şi albăstrelele).

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe