Trăiește Viața în Culori

Savana si MRM//McCann Romania lanseaza povestea “Viata in Culori” – prima campanie de comunicare dezvoltata de agentia de digital pentru Savana, dupa castigarea pitch-ului in luna mai 2016.

Context: Romanii inca opteaza pentru culorile clasice, neutre, pentru clasicul verde ou de rata sau galben pai. Cand vine vorba de alegerea culorilor pentru amenajarea spatiilor in care traim, inca ne e teama sa iesim din zona culorilor cu care ne-am obisnuit.
Pentru a inspira romanii in alegerea unor culorilor mai indraznete pentru casele lor, Savana a lansat platforma de comunicare "Viata in culori" – o platforma care isi propune sa analizeze si sa identifice culorile fiecarui eveniment important din viata de zi cu zi a romanilor si sa-i invite pe acestia sa o descopere si sa o aplice in decorarea propriilor case.

Impreuna cu MRM//McCann Romania, Savana a dezvoltat un software care analizeaza cele mai importante imagini din on-line ale zilei, descompunand imaginile pixel cu pixel si stabilind ulterior culoarea predominanta. Acesta program este accesibil pe www.savanaculoare.ro/viatainculori, unde oricine poate descoperi culoarea zilei si se poate inspira pentru decorarea casei, oricat de indrazneata sau mai neobisnuita ar putea fi aceasta.

Savana este o marcă a companiei Fabryo-Atlas. Fabryo-Atlas dezvoltă, produce și distribuie un portofoliu complet de lacuri și vopsele decorative de calitate și soluții durabile de finisaje pentru construcții, sub mărcile Savana, APLA, INNENWEISS și ROST.

Marca lider în inovație și culoare, Savana spune povestea celei mai de succes mărci din piața de produse decorative din România. Savana este cea mai cunoscută marcă pe piața produselor decorative, fiind și marca preferată a consumatorilor români. Savana s-a diferențiat încă de la început atât prin unicitatea design-ului ambalajelor, care au o identitate vizuală inovativă și premium, cu o abordare jucăușă, colorată și prietenoasă, cât și prin campaniile de comunicare apreciate și iubite atât de consumatori cât și de specialiștii în domeniu. Designul ambalajelor Savana este creativ și inspirațional prin prezența diferitelor animale colorate din savană, semn al vitalității, exuberanței, calității și rezistenței.

Savana oferă un sistem de produse decorative premium, de la vopsele lavabile, la vopsele pentru lemn și metal, lacuri pentru lemn, tencuieli decorative și amorse. Marca Savana se adresează în special tinerilor care doresc ca locuința lor să le reflecte personalitatea, inspirându-i prin soluții de decorare care integrează nu numai produsele, ci și sfaturi de design interior.

Orice culoare predominanta - a unui eveniment, a unei zile sau a imaginatiei oricaruia dintre noi – poate fi creata cu ajutorul paletei extinse de culori Savana.

"Culorile nu ar trebui atribuite doar unor obiecte finite, nu ar trebui sa aiba doar un descriptor. Fiecare culoare sau combinatie de culori are o poveste - pentru ca fiecare culoare deseneaza o stare, o emotie, o zi, un eveniment. Prin campania "Viata in culori", ne-am propus sa cream o platforma de continut reactiva care sa-i inspire pe oameni sa caute prin milioane de nuante de culori atunci cand vor sa-si decoreze casele - poate vor sa izoleze lumina unei zile calde de vara intr-o culoare sau culoarea celei mai fericite zile din viata lor. Sau, de ce nu, poate, culoarea zilei cand castiga echipa nationala la fotbal, imi imaginez ca o camera decorata in acea culoare ar face furori." Ioana Filip, Executive Creative Director MRM//McCann Romania.

Culorile zilei sunt regasite atat in platforma web cat si pe Facebook, unde oamenii le pot vedea aplicate direct in proiecte de decoratiuni interioare.

“Savana, cea mai cunoscuta si indragita marca de vopsea din Romania, si-a propus inca de la inceput sa inspire si sa-l ajute pe consumator in alegerea culorilor pentru decorarea casei. Savana isi doreste sa creeze o magie a culorilor in viata oamenilor si acesta este motivul pentru care, noi, echipa Savana, am vazut un imens potential in platforma propusa de echipa MRM. Deoarece “Viata in culori” este povestea Savana, care de fapt este povestea culorilor din viata noastra, a evenimentelor si lucrurilor de zi cu zi care ne inconjoara”.  Cristina Avram, Consumer Marketing Manager Fabryo Corporation

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe